Aplicatii

FIABILITATE ÎN MONTAJ

Încălzitorul SHADOW FATBOY cu infraroșu poate fi montat în foarte multe spații, acesta fiind silențios, având un design modern și fiind foarte fiabil. Este potrivit pentru spații indoor și outdoor: terase, localuri, hale industriale, biserici, spații comerciale sau chiar locuințe.

CS-08770

ÎNCĂLZIRE TERASE

SHADOW FATBOY este cel mai puternic încălzitor cu infraroșu. Este foarte eficient, nu face zgomot, emană căldură instantaneu și nu ocupă spațiu, fiind perfect pentru terase.

ÎNCĂLZIRE BISERICI

Sistemul SHADOW FATBOY este extrem de eficient pentru biserici. Nu creează condens și încălzește spațiul instantaneu, având cea mai puternică lampă cu halogen din lume.

ÎNCĂLZIRE INDUSTRIALĂ

Foarte ieftin în comparație cu sistemele clasice, încălzitorul cu infraroșu SHADOW FATBOY are un un cost de funcționare de doar 1- 2 ron/h, fiind mai economic cu peste 40%.

ÎNCĂLZIRE SPAȚII FUMAT

SHADOW FATBOY este perfect și pentru spații exterioare pentru fumat. Nu consumă oxigen și nu emană gaze toxice. În plus, datorită lămpii și reflectorului special, încălzește instantaneu orice încăpere (deschisă/închisă).